logo icon logo tekst Bademiljø

Gratis befaring!

Kontakt oss på telefon +47 55 27 36 04 for en uforpliktende prat.

BAD OG VÅTROM

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad- og våtrom, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess.

Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans underveis. Ikke minst vil vi sikre at kvaliteten på alle ledd i leveransen blir som forventet og at du ikke får uventede overraskelser i etterkant. Da er det trygt å vite at man har benyttet en solid og velrenommert bedrift til å utføre jobben og som også er der den dagen det eventuelt skulle skje noe uforutsett.

Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Dette innebærer at vi er sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Etter dagens lover og regler er det slik at det generelt ikke er behov for å søke i kommunen ved rehabilitering av bad. Men noen prosjekter er fortsatt søknadspliktig og mange ønsker fortsatt at det skal søkes til kommunen slik at alle papirer er i orden. Vi har alle nødvendige kvalifikasjoner til å vite hva som er søknadspliktig. Hvis du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være sikker på at både utførelsen og dokumentasjonen blir korrekt.

Har du allerede planene klar kan du prøve Bademiljø sin egen baderomsdesigner og kostnadskalkulator, oversend gjerne underlag så hjelper vi deg videre. Benytt også gjerne Bademiljø sin inspirasjonsguide og finn din egen stil.

Kontaktpersoner

Reidar Langeland
  • Reidar Langeland
  • Rørleggermester
  • reidar@gaardenror.no
  • 55273604
  • 92696280

10 ÅRS GARANTI OG BOLIGMAPPA

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for de fleste av oss. Da er det trygt å vite at Bademiljø, som de eneste i Norge, tilbyr deg en garanti for at det nye badet ditt holder tett i 10 år.

Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 10 års garanti er å betrakte som et verdipapir, for det øker faktisk verdien på boligen. Bademiljø var den første rørleggerkjeden som inngikk avtale med Boligmappa.no. Det betyr at vi kan gå inn å registrere alt vi har gjort i forbindelse med bygging av badet ditt og arkivere all dokumentasjonen på boligmappa.no.

Les mer om vilkår for 10 års garanti og boligmappen.

HAR DU SPØRSMÅL OM PRISER ELLER ØNSKER EN BEFARING?

Mange av våre kunder tar kontakt med oss tidlig i prosessen før de skal pusse opp badet. Vi kan bistå med gode tips og råd og komme hjem til deg på en uforpliktende befaring.

Våre erfarne baderomskonsulenter gir deg et helhetlig tilbud og koordinerer hele prosessen fra idè til ferdig tett bad.

Nettsted levert av: FUNBIT