logo icon logo tekst Bademiljø

Gratis befaring!

Kontakt oss på telefon +47 55 27 36 00 for en uforpliktende prat.

BAD OG VÅTROM

Drømmer du om nytt bad? Våre erfarne rørleggere og baderomskonsulenter hjelper deg gjerne! Uansett hvilken stil du har i tankene, har vi løsningene som gir deg velvære og komfort i boligens viktigste rom.

La oss bygge ditt drømmebad

Som kunde hos oss skal du alltid føle deg trygg på at du blir ivaretatt gjennom hele prosessen. Våre dyktige håndverkere kan derfor hjelpe deg med alt du trenger fra A til Å – fra planlegging og befaring til et fiks ferdig drømmebad.

Når du skal pusse opp badet er det viktig med en klar fremdriftsplan som sørger for god logistikk og kommunikasjon mellom de involverte håndverkerne og de ulike fagområdene. Ved å velge totalleveranse fra oss kan du spare deg for massevis av tid, samtidig som du sikrer god fremdrift og kvalitet i alle ledd.

Høy faglig kompetanse

Å pusse opp badet er en stor og viktig avgjørelse. Før du går i gang kan det derfor være lurt å gjøre seg opp noen tanker om hvordan du ønsker å ha det. Ønsker du inspirasjon, tips og råd, anbefaler vi en tur innom butikken vår, så hjelper vi deg i gang. Har du allerede planene klare og en formening om hvordan du vil ha det? Da kan du prøve ut Bademiljø sin sitt eget tegneprogram og kostnadskalkulator. Oversend gjerne underlag, så hjelper vi deg videre. Ta gjerne en titt på våre referanser og la deg inspirere av bad vi har renovert.

Visste du at vi er en godkjent våtromsbedrift? Det innebærer at vi har den nødvendige kompetansen som trengs å bli sertifisert fra FFV til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. Du kan dermed være sikker på at våre rørleggere og samarbeidspartnere har høy kompetanse, faglig bredde og et stort fokus på å levere kvalitet.

Selv om det sjelden er behov for å søke kommunen ved rehabilitering av bad i dag, er noen prosjekter fortsatt søknadspliktige. For å ha alle papirer i orden, velger derfor mange fortsatt å søke til kommunen. Vi har nødvendig kunnskap til å vite hva som er søknadspliktig – og hva som ikke er det. Dersom du velger oss som leverandør til ditt nye våtrom kan du være trygg på at både utførelsen og all dokumentasjon blir korrekt.

10 års garanti

Enten du skal totalrenovere eller gjøre mindre oppgraderinger, er oppussing av bad en stor og viktig investering. Derfor er det trygt å vite at vi alltid tilbyr en garanti for at badet ditt holder tett i 10 år. Med en slik dokumentasjon mottar du også verdipapirer som ikke bare forteller at arbeidet er riktig utført av fagfolk, men som også kan bidra til å øke verdien på boligen.

Kontaktperson

Reidar Langeland
  • Reidar Langeland
  • Rørleggermester
  • reidar@gaardenror.no
  • 55 27 36 04
  • 926 96 280

Nyttig info


Referanser

Ta en titt på noen av prosjektene vi har gjort for våre kunder

Nettsted levert av: FUNBIT