logo icon logo tekst Bademiljø

Gratis befaring!

Kontakt oss på telefon +47 55 27 36 00 for en uforpliktende prat.

BUTIKKEN

Velkommen innom butikken vår for inspirasjon, veiledning og tips! Her møter du blide og engasjerte baderomskonsulenter som gjerne deler sin kunnskap og begeistring med deg.

Få innspill, ideer og løsninger

Skal du pusse opp badet, men synes det er vanskelig å vite hvor du skal starte? I jungelen av trender, materialer og løsninger er det lett å gå seg vill. I butikken vår har du derfor mulighet til å se utstillinger av baderomsløsninger – i mange ulike prisklasser, stiler og utførelser. Våre erfarne baderomskonsulenter bidrar gjerne med innspill, ideer og forslag til løsninger som kan passe deg.

Et bad skal vare i mange år. Derfor er det viktig å tenke nøye gjennom hvilken stil og innredning du foretrekker. Hos Gården Rørleggerservice fører vi et bredt utvalg av VVS-produkter fra mange av de ledende leverandørene i Norge og Skandinavia. Enten du ønsker en moderne og elegant stil, eller føler at en klassisk og tidløs stil er mer deg, kan vi hjelpe deg med å finne løsningene som skaper ditt drømmebad.

Hos oss møter du kunnskapsrike og erfarne rådgivere som gjerne hjelper deg med reservedeler, koblingsmateriell eller annet du har behov for. Her finner du også et stort utvalg av baderomsmøbler, badekar, dusjløsninger og blandebatterier. Noen ganger er det ikke så mye som skal til for å fornye badet. Noen nye håndklær, knagger eller såper kan være akkurat det som skal til for å skape et friskere og mer oppdatert uttrykk.

Snakk med fagfolk

Har du behov for å snakke med fagfolk? I butikken kan du også møte rørleggere som kan svare på spørsmål eller komme med faglige råd og innspill.

Velkommen innom butikken vår i Lindealléen 1.

Åpningstider butikk

Mandag: 09.00-17.00
Tirsdag:09.00-17.00
Onsdag:09.00-17.00
Torsdag:09.00-19.00
Fredag:09.00-17.00
Lørdag:09.00-14.00
Søndag:Stengt

Kontaktperson

Thomas Arnesen
  • Thomas Arnesen
  • Butikkansvarlig
  • butikk@gaardenror.no
  • 55 27 36 06
  • 55 27 36 08

Bildegalleri

Velkommen innom butikken vår for inspirasjon, veiledning og tips!

Nettsted levert av: FUNBIT