logo icon logo tekst Bademiljø

Gratis befaring!

Kontakt oss på telefon +47 55 27 36 00 for en uforpliktende prat.

RØRLEGGERTJENESTER

Har du behov for en rørlegger? Vår lange erfaring og solide kompetanse gjør oss i stand til å takle både små og store utfordringer. Hos Gården Rørleggerservice utfører vi alle typer rørleggertjenester i tilknytning til vann og avløp – fra å fikse toaletter og skifte blandebatterier, til å reparere rørbrudd og erstatte gamle fyrkjeler.

Få tilgang til erfarne rørleggere – trygt, enkelt og effektivt

Vi kan like gjerne innrømme det – å ha akutt behov for en rørlegger, er ikke nødvendigvis alltid like hyggelig. Men når ulykken først er ute, er det likevel trygt å vite at hjelpen aldri er langt unna. Enten du har tette avløp, et ødelagt toalett eller kraner som drypper, har vi høy kompetanse på alt fra mindre reparasjoner til større installasjoner. I tillegg til å være faglig dyktige, kan du alltid stole på på at våre rørleggere vil yte god service og gjøre sitt ytterste for at du skal få en god kundeopplevelse hos oss.

Viktigheten av å velge en god rørlegger

Å velge riktig rørlegger er ikke bare viktig for å sikre at arbeidet blir gjort skikkelig – du gjør også lurt i å velge en som forstår deg og dine behov. Siden starten i 1989, har fornøyde kunder vært vår høyeste prioritet. Det krever at vi holder oss oppdatert på faget vårt, og sørger for at vi alltid har ferdighetene og kunnskapen som kreves for å levere de beste løsningene. Ved å levere kvalitet og yte god service, ønsker vi å legge til rette for at du alltid skal føle deg trygg og ivaretatt når en av våre rørleggere kommer hjem til deg.

Uansett hva problemet er, står våre dyktige og serviceinnstilte rørleggere klar for å hjelpe deg.

Har du spørsmål eller behov for hjelp? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet eller ring oss på (+47) 55 27 36 00. Du kan også sende oss en e-post på postmaster@gaardenror.no.

Kontaktperson

Martin Øybost
  • Martin Øybost
  • Rørleggermester
  • martin@gaardenror.no
  • 55 27 36 03
  • 988 56 698

Nyttig info


Referanser

Uansett hva problemet er, står våre dyktige og serviceinnstilte rørleggere klar for å hjelpe deg.

Nettsted levert av: FUNBIT