logo icon logo tekst Bademiljø

Gratis befaring!

Kontakt oss på telefon +47 55 27 36 00 for en uforpliktende prat.

VANNBÅREN VARME

Vi tilbyr fleksible vannbårne varmeanlegg og tilpasser dette for alle typer varmekilder og varmeavgivere. Et komplett anlegg for vannbåren varme vil forenklet forklart bestå av en varmekilde, et distribusjonssystem og varmeavgivere.

Varmekilder

Varmepumpe. Vi hjelper deg å velge rett varmepumpe for ditt behov. Prøv gjerne varmepumpevelgeren for en enkel veiledning. Ved å installere varmepumpe kan du redusere ditt energibehov med 50-80% avhengig av systemløsning. Ved å installere varmepumpe vil du også kunne få Enova støtte avhengig av type varmepumpe, styringssystem og energimåling av strøm og varme.

El-Kjel/El-kolber er enkle systemer for elektrisk oppvarming av vann som kan tilrettelegges for senere tilknytting av fornybar varmekilde.

Har du en gammel oljekjel kan vi hjelpe med ombygging til bio eller fjerning og installasjon av alternativ varmekilde.

SE VÅR VARMEPUMPEVEILEDER

Varmegivere

Vannbåren gulvvarme er ypperlig for de som ønsker jevn og god temperatur. Gulvflaten vil fungere som varmeavgiver og gir en behagelig temperatursjiktning i hele rommet. Løsningen muliggjør lavere temperaturer enn alternative varmeavgivere, som er spesielt gunstig sammen med varmepumpe.

Radiator er en velkjent løsning som passer for de fleste formål og varmekilder. Disse gir en mer konsentrert varmeavgivning, men også en lavere investeringskostnad. Størrelsen er avhengig av temperatur i anlegget og nødvendig avgitt effekt.

Konvektor kan være en løsning om du har mange og store vindusflater, kombinert med små eller ingen brystninger. Det finnes også løsninger for nedfelling i gulv. Varmeavgivelse vil være tilnærmet lik en radiator, men kan tilpasses lavere temperaturer ved bruk av ekstra påmonterte vifter. Størrelsen er avhengig av temperatur i anlegget og nødvendig avgitt effekt.

Viftekonvektor er en løsning for deg som ønsker færre og mindre varmeavgivere. Men husk at dette kan innebære viftestøy. Gir en konsentrert varmeavgivelse, men avgir god varme også med lave temperaturer. Størrelsen er avhengig av temperatur i anlegget og nødvendig avgitt effekt.

ENOVA

Installasjon eller oppgradering av vannbårne varmeanlegg kvalifiserer i mange tilfeller til enovatilskudd. Du finner mer informasjon om hvilke energitiltak som støttes og kombinasjonsmuligheter på www.enova.no

Kontaktperson

Kent Ove Øybost
  • Kent-Ove Øybost
  • VVS-Ingeniør
  • kent-ove@gaardenror.no
  • 55 27 36 09
  • 984 57 338
Geir Ove Øybost
  • Geir Ove Øybost
  • Rørleggermester
  • geir@gaardenror.no
  • 55 27 36 02
  • 928 69 297

Nettsted levert av: FUNBIT