logo icon logo tekst Bademiljø

PERSONVERN

Når nettstedet gaardenror.no brukes, lagres enkelte opplysninger om de besøkende. Opplysningene benyttes for å bedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet.

Ansvar

Gården Rørleggerservice sin administrasjon er ansvarlig for behandling av personopplysninger på nettstedet gaardenror.no.

Nyhetsvarsel og skjemaer

Gården Rørleggerservice tilbyr brukerne varsling på e-post på flere områder. Tjenestene forutsetter registrering av brukerens e-postadresse. Adressen blir kun benyttet til nyhetsvarsler. Dersom brukeren ønsker å avslutte abonnementet, blir adressen slettet.

Kontaktinformasjon som fylles inn i skjemaer på gaardenror.no, blir bare brukt til formålet med skjemaet.

Bruk av informasjonskapsler

Gården Rørleggerservice bruker informasjonskapsler («cookies») for å analysere brukermønsteret på gaardenror.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler eller binære data som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Filene kan kun leses av gaardenror.no og brukeren selv, og benyttes for eksempel for å se om brukeren har besøkt nettstedet tidligere, tidspunktet for besøket samt hvilket nettsted brukeren kom fra. Bruk av nettstedet kan ikke spores tilbake til enkeltpersoner.

Formålet med informasjonskapser er å få statistikk om bruken av nettstedet som hjelp til videre utvikling og forbedring av tjenesten. Bruk av informasjonskapsler kan også forbedre ytelsen for brukerne, for eksempel ved at sider lastes raskere.

De som behandler opplysningene, er Gården Rørleggerservice As sin administrasjon og FunBit Consulting som benyttes til vedlikehold, utvikling og søk på nettstedet.

Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan også hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Følgende informasjonskapsler brukes

{
  "visitorDeviceClass": "desktop",
  "ASP.NET_SessionId": "k1bu5gh12n11qvlhy20lkjxr",
  "ANONID_FS3206391": "26.01.2021 10:11:41.938",
  "ANONID3206391": "1d3a26f9-576e-49aa-a001-e2fb5de2e335",
  "VISID3206391": "5f75df7a-b427-4f31-90fe-260b1b4f4fd7#gaardenror.no#26.01.2021 10:11:41.938"
}

Analyseverktøy for statistikk

Gården Rørleggerservice As bruker analyseverktøyet Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker også informasjonskapsler. Google Analytics mottar bare generell statistikk, som nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra. Mottatte opplysninger er underlagt Googles regler for personvern.

Nettsted levert av: FUNBIT