logo icon logo tekst Bademiljø

Gratis befaring!

Kontakt oss på telefon +47 55 27 36 00 for en uforpliktende prat.

Boligmappa – Oversikt når du trenger det

Den digitale tjenesten, boligmappa.no, lar deg samle viktig informasjon om boligen din på ett sted.

Lurer du på hvem som har utførte arbeidet på kjøkkenvasken hjemme hos deg? Eller har du behov for å hente frem igjen dokumentasjon på badet som ble pusset opp for noen år siden? Med Boligmappa kan du laste opp og få tilgang til viktige dokumenter som omhandler boligen – på en enkel, sikker og trygg måte.

Lett å miste oversikt

Å pusse opp kan ofte være en kaotisk periode. Det er lett å miste oversikt, særlig dersom du har ansvaret for å skaffe og oppbevare alle papirer i ettertid. Resultatet er gjerne at viktige dokumenter og mapper havner innerst i boden eller ender opp med å bli kastet. Ved å ha all informasjon tilgjengelig digitalt, har du alltid viktige papirer for hånden når du trenger det.

Tjenesten er gratis og du kan enkelt logge inn på boligmappa.no for å finne informasjon om boligen din. Her får du blant annet tilgang til dokumentasjon og kvitteringer, i tillegg til fakturaer fra arbeid som er utført. Fordelen ved å ha all informasjon lagret på ett sted stor, men særlig viktig om du en dag skal selge.

Med innføring av den nye avhendingsloven har det blitt flere endringer for kjøp og salg av bolig.

I tillegg til relevante dokumenter, kan tjenesten også inneholde bilder som viser arbeidet før, underveis og etterpå.

Vi gjør det for deg

Alle våre saksbehandlere benytter Boligmappa.no aktivt. Den følger gårds- og bruksnummeret til boligen, og kan på mange måter sammenlignes med serviceheftet til en bil. Vi sørger for at all nødvendig dokumentasjon legges til, slik at det til enhver tid er tilgjengelig når du trenger det.Nettsted levert av: FUNBIT